Gastronomie a hotelové restaurace
Stravování je formou polopenze nebo za příplatek plné penze. Jídla se podávají formou bufetu
v hlavní restauraci, lze si však rezervovat i některou ze specializovaných restaurací, na výběr jich je celkem pět. Pro děti je zde připraveno pestré dětské menu.
Corossol „Live“ je hlavní restaurace resortu a v nabídce má především mezinárodní kuchyni. Pokrmy podává formou bufetu.
Helios „Mediterranean“ je elegantní restaurace na jižní pláži. Jejím hlavním prvkem je obrovská pec na dřevo. Formou bufetu se zde podávají jídla ovlivněná kuchyní jižní Francie, Itálie, Španělska, Maroka, Libanonu a dalších zemí.
Restaurant Adam & Eve „Ethnic Grill“ na jižní pláži se nachází přímo vedle Junior apartmánů. Maso je vařeno či grilováno přímo před hosty restaurace.
Cyann „Signature cuisine“ je moderní a vysoce kvalitní restaurační zařízení, unikátní nejen svým designem. Nachází se v přízemí Vil v kopci, a tak se hostům nabízí úžasný pohled na přímořský národní park Port Launay. Nabídka zahrnuje výběrové speciality, ve kterých se snoubí přesnost francouzských kulinářských technik a lehkost místní a asijské kuchyně. Ve vinném sklepě naleznete širokou nabídku nejlepších archivních vín z celého světa.
Nabídku restaurací uzavírá Seselwa „Cuisine des Iles“, která se vyznačuje živou atmosférou
a výhledem na překrásnou severní pláž. K obědu a k večeři vám restaurant nabídne kreolské speciality a mořské plody, které jsou grilovány přímo před vašimi zraky.
Příjemné chvilky a gastronomické zážitky na vás čekají i v pěti hotelových barech. Po večerech tu hraje živá hudba, a pokud rádi tančíte, budete místní atmosférou nadšeni.